Loading...
Quick Counseling 2018-05-09T13:36:48+00:00

Quick Counseling ™-palvelu

Joskus mieltäsi saattaa askarruttaa kysymys, johon tarvitset nopean vastauksen ja usein lyhyt vastaus nopeaan kysymykseen voi olla liiketoimintasi kannalta merkittävä – voisit ottaa kenties yhteyden lakimieheen ellei sinun tarvitsisi miettiä yhteydenotosta aiheutuvia kuluja. Olet ehkä pohtinut, että ajoissa saatu tieto koskien lainsäädännön tai oikeuskäytännön muutoksia auttaa sinua tekemään liiketoimintaasi koskevia päätöksiä ajoissa ja ennakoiden tukien liiketoimintasi menestymismahdollisuuksia muuttuvan sääntelyn keskellä, mutta sinulla ei ole aikaa eikä halua seurata jokaista lainsäädäntöhanketta tai oikeustapausta. Quick Counseling ™-palvelun avulla voit olla yhteydessä kokeneeseen lakimieheen ilman, että sinun tarvitsee puhelun aikana pelätä siitä kertyvän laskun suuruutta ja lisäksi saat sähköpostiisi ajantasaista informaatiota toimialaasi vaikuttavista sääntelymuutoksista ja oikeuskäytännöstä. Ottamalla Quick Counseling ™-palvelun käyttöösi:

  • Saat nopeat vastaukset ja neuvot puhelimitse yrityksesi lakiasioihin liittyen arkisin kello 10-18 välisenä aikana. Ollessani estynyt palaan asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, joten jätäthän viestin mikäli en vastaa tai puhun toista puhelua.
  • Saat halutessasi sähköpostilla tiivistetyn yleisluonteisen informaation uusista liiketoimintaasi keskeisesti vaikuttavista lainsäädäntömuutoksista ja oikeustapauksista.
  • Palvelu ei sisällä sopimusneuvotteluja, dokumentaation muokkaamista tai luomista tai siihen perehtymistä eikä juridisia selvityksiä, joita koskevasta toimeksiannosta ja hinnoittelusta sovitaan erikseen.
  • Palvelu ei sisällä vero-oikeudellisen sääntelymuutoksien, viranomaisohjeiden tai oikeustapausten seurantaa eikä perusteellista juridista selvitystä sääntelymuutoksen tai oikeustapauksen vaikutuksesta liiketoimintaasi, jota koskevasta toimeksiannosta ja hinnoittelusta sovitaan erikseen.
Takaisin palveluihin

Ketterä asiantuntijasi liikejuridiikkaan.

Ota yhteyttä