Loading...
Lakiasioiden läpivalaisu 2018-05-09T13:34:56+00:00

Lakiasioiden läpivalaisu™-palvelu

Lakiasioiden läpivalaisu™-palveluun kuuluu yrityksesi liiketoiminnan kannalta kriittisen juridisten seikkojen selvittäminen ennakolta tutustumalla yrityksenne dokumentaatioon ja toimintanne kannalta keskeisten riskien sekä mahdollisen hyödyntämättömän potentiaalin arvioiminen.

Lakiasioiden läpivalaisu™-palvelun avulla:

  • Saat selkeän kokonaiskuvan yritykseesi liittyvistä juridisista riskeistä ja mahdollisesta hyödyntämättömästä potentiaalista sekä selkeät toimenpide-ehdotukset.
  • Voit toteuttaa tarvittavia toimenpiteitä minimoidaksesi yrityksesi toimintaan liittyvää riskiä ja tehostaa liiketoimintaasi muun muassa optimoimalla asiakkaidesi ja yhteistyökumppaniesi kanssa solmittavien sopimusten ehtoja.
  • Saat käyttöösi Quick Counseling ™-palvelun veloituksetta kuukaudeksi.
  • On suositeltavaa, että kartoituksen jälkeen otat käyttöön Lakiasiainjohtajasi™-palvelun , jotta voit varmistua kartoitukseen perustuvien ehdotusten toteuttamisesta.

Lakiasioiden läpivalaisu™-palveluun liittyvä tietosuojajuridiikkaan liittyvä katselmus on merkittävästi suppeampi kuin Tietosuojakartoitus ja tuotteet ovat toisistaan erillisiä. On suositeltavaa, että Tietosuojakartoitus toteutetaan Lakiasioiden läpivalaisu™-palvelun yhteydessä, jotta yritykseesi liittyvistä juridisista riskeistä saadaan mahdollisimman kattava kuva. 

Palvelu ei sisällä vero-oikeuteen liittyviä kysymyksiä, mutta nämä voidaan toteuttaa yhteistyökumppaniemme kautta.

Palvelu ei sisällä kartoituksen ja raportin perusteella havaittujen puuteiden korjaamista kuten dokumentaation muokkaamista tai luomista tai raportista ilmenemätöntä ohjausta tai neuvontaa, joita koskevasta toimeksiannosta ja hinnoittelusta sovitaan erikseen.

Kartoituksen hinta perustuu läpikäytävän aineiston laajuuteen ja kattavuuteen sekä toimintaanne mahdollisesti liittyvään erityislainsäädäntöön. Hinnoittelun lähtökohtana on päiväveloitus kattaen läpivalaisuun liittyvän kartoituskyselyn perusteella toimittamanne aineiston analysoinnin, keskeisten avainhenkilöidenne haastattelun sekä läpivalaisua koskevan raportin laatimisen.

Takaisin palveluihin

Ketterä asiantuntijasi liikejuridiikkaan.

Ota yhteyttä