Loading...
Lakiasiainjohtajasi 2018-05-09T13:33:39+00:00

Lakiasiainjohtajasi™-palvelu

Saatat miettiä, että tarvitsit yritykseesi oman lakimiehen, mutta samalla tulet miettineeksi siitä aiheutuvia kustannuksia ja muuta vaivaa ja päätät luopua ajatuksesta. Lakiasiainjohtajasi ™-palvelu tarjoaa yrityksesi käyttöön kokeneen lakiasiainjohtajan, jolla on syvällinen ymmärrys sekä liiketoiminnasta että yritysjuridiikasta. Lakiasiainjohtajasi ™-palvelun avulla:

  • Yrityksesi käytössä on yrityksesi asioihin perehtynyt juristi, jonka palveluita voit hyödyntää esimerkiksi sopimusneuvotteluissa, johtoryhmän tai hallituksen kokousten yhteydessä, henkilöstösi kouluttamisessa tai dokumentaation laatimisessa.
  • Ottamalla palvelun käyttöösi saat Quick Counseling ™-palvelun käyttöösi veloituksetta niiksi kuukausiksi, joiden aikana Lakiasiainjohtajasi ™-palvelu on käytössäsi.

Yhden Lakiasiainjohtajasi™-päivän pituus on 7,5 tuntia.

On suositeltavaa, että ennen Lakiasiainjohtajasi ™-palvelun käyttöön ottoa yrityksellesi suoritetaan Lakiasioiden läpivalaisu™-palvelu ja Tietosuojakartoitus, jotta Lakiasiainjohtajasi ™-palvelusta saadaan maksimaalinen hyöty yrityksellesi.

Takaisin palveluihin

Ketterä asiantuntijasi liikejuridiikkaan.

Ota yhteyttä