Loading...
Esittely 2018-02-07T21:48:48+00:00

Karri Wirén

Keskeinen työkokemus

  • Wirka Oy 2015 –
  • Cityterveys Oy, johtaja – lakiasiat ja hallinto, 2014-2017 (nykyisin SYNLAB)
  • Terveystalo-konserni, Hallinto- ja lakiasiainpäällikkö, lakimies, 2008-2014
  • Finnvera Oyj, vakuuskäsittelijä, korvaus- ja perintäasiantuntija, avustava konsernilakimies, 2004-2008

Koulutus

  • Oikeustieteen maisteri, Helsingin yliopisto, 2008

Concludentia – sanaton yhteisymmärrys

Toimittuani vuosikymmenen ajan liike-elämässä lakimiehenä ja johtajana niin pörssiyhtiössä, pääomasijoittajan omistamassa suuryrityksessä kuin nopeasti kasvavassa start-upissa ja hankittuani merkittävän kokemuksen ja osaamisen, tulin siihen tulokseen, että haluan tarjota osaamiseni ja panokseni useamman yrityksen käyttöön tekemällä työtä jota rakastan. Koska koin, että haluan uralleni uusia haasteita ja koin, että asianajotoiminta ei täytä tarpeitani ja toiveitani, joita uralleni ja elämälleni asetan (katso tältä osin Q & A) ja koettuani, että yksittäisen yrityksen palveluksessa yhtiölakimiehenä toimiminen on osaltani koettu, päätin keskittyä omaan yritystoimintaani, kun minulle avautui siihen mahdollisuus.

Tarjoan liikejuridiikan ja liikkeenjohdon konsultoinnin palveluita yrityksille. Minulle ei riitä se, että hoidan dokumentaatiosi juridisesti asianmukaisesti ja annan sinulle tarvitsemaasi konsultaatiota, vaan haluan olla liiketoimintasi tukena kehittämässä yhdessä kanssasi yrityksesi tarinaa. Jokaisella yritykseesi liittyvällä muuttujalla on arvo tulon, kulun, riskin tai mahdollisuuden muodossa ja minun tehtäväni on tunnistaa nuo tekijät yhdessä kanssasi ja tukea menestystäsi.

Tavoitteeni on olla kustannustehokkain kumppanisi, joka tuottaa yrityksellesi taloudellista arvoa kustannustehokkaalla toiminnalla. Toiveeni on olla luotetuin kumppanisi, johon voit tukeutua kaikissa liiketoimintaasi liittyvissä asioissa. Toimintani keskiössä on sinun etusi ja lisäarvon tuottaminen liiketoiminnallesi.

” I feel that the greatest reward for doing is the opportunity to do more.” – Jonas Salk